Ugens bolig i Grenaa

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Lykkevej 3, 8500 Grenaa

UNIK OG MODERNISERET DOBBELTVILLA PÅ STOR GRUND
Denne enestående ejendom er sammensat af to særskilte huse, der forbindes af en moderne glasarkade. Villaen opfylder de helt rigtige rammer for den store børnefamilie, der både kan være sammenbragt eller bestå af teenagere, der ønsker deres egen lejlighed i ejendommen. Huset er også egnet til et bofællesskab af nære venner eller en familie med flere generationer under samme tag. 

Det ene af ejendommens to sammensatte huse er totalrenoveret både ud- og indvendigt, mens det andet er nyopført i 2005. Husenes to etager og et tilhørende disponibelt kælderrum råder tilsammen over et beboelsesareal på 312 velindrettede kvadratmeter samt med to udhuse, et stort cykelskur samt garage. Huset er beliggende på en stor dejlig lukket grund på 1.558 m2. På den modsatte side af vejen på særskilt matr.nr. findes en stor garage eller værksted på 43 m2. Fra glasarkade er der udgang til en velbygget træterrasse mod sydvest.

Et trygt villakvarter
En anden af ejendommens forcer er det nærliggende lukkede stisystem, der fører familien sikkert til den lokale skole - knap 500 meter fra boligen. Ejendommen indrammes af et trygt villakvarter, hvor der er kort gåafstand til indkøbsmuligheder. Halvanden kilometer fra hoveddøren ligger byens lokale cafeliv samt også havn og lystbådehavn. Efter fem minutter til fods kan man nå Grenaaen og de naturrige udsigter, der kan nydes langs åen på den parallelle gangsti. 

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Grenaa