Nyt initiativ: Norddjurs Kommune lancerer pårørendegruppe for folk med erhvervet hjerneskade

dato

Norddjurs Kommune har netop udsendt en invitation rettet mod borgere, der er pårørende til en person med erhvervet hjerneskade.

Initiativet er en ny pårørendegruppe, der giver deltagerne mulighed for at mødes, udveksle erfaringer og drøfte deres bekymringer og vanskeligheder med ligesindede.

Gruppen vil være styret af enten en neuropsykolog eller en hjerneskadekoordinator. Deltagerne kan se frem til at dykke dybere ind i en bred vifte af relevante emner. Disse inkluderer 'usynlige forandringer', 'mental træthed', 'følelsesmæssige forandringer', 'ændrede roller' samt 'sorg og krise, når livet pludselig forandrer sig'. Der vil desuden blive talt om 'netværk og familieliv' og 'det gode liv efter en hjerneskade'.

Det nye initiativ består af 7 mødegange med løbende optag. Deltagerne kan indtræde i gruppen på et vilkårligt tema og vil afslutte deres deltagelse, når de har været igennem alle emner. Gruppen mødes på forskellige datoer fra december til juni.

Oplysninger om tilmelding og mødested

Deltagelse kræver tilmelding, der kan ske fra gang til gang ved at kontakte Hanne Skovgaard Petersen, hjerneskadekoordinator i Norddjurs Kommune. Tilmelding kan ske via sms på 23 45 50 99 eller ved at sende en e-mail til hape@norddjurs.dk.

Møderne i pårørendegruppen vil blive afholdt på Træningscenter Auning, Elme Allé 6, 8963 Auning. Mødetidspunktet er fastsat til intervallet fra kl. 15.00 til 16.30.

Det nye initiativ repræsenterer en værdifuld ressource for borgere, der er pårørende til en person med erhvervet hjerneskade. At dele erfaringer med andre, der står i en lignende livssituation, kan bidrage med støtte og forståelse for de udfordringer, man selv oplever som pårørende.


https://norddjurs.dk/nyheder/2024/jan/til-dig-der-er-paaroerende-til-en-med-en-senhjerneskade
Kilde: Norddjurs Kommune