Har du brug for dykkerservice?

Profilbillede
dato

Hvis du har brug for dykkerservice til en bestemt opgave, kan du med fordel læse med her. I følgende kommer nemlig en gennemgang af, hvad firmaet Seatek Diving kan udføre for dig.

Hvad kan Seatek diving tilbyde?

Seatek diving er et dykkerfirma, der blev grundlagt af Jens Erik Eriksen, og firmaet tilbyder alle former for erhvervsdykning. Blandt deres største aktiviteter er In water survey, IWS, skibsinspektioner og reparationer, propel polering og skrog rens, UV skæring og svejsning samt tankinspektion. Som firma er de klassificeret ved de fleste klasseselskaber, og de har hele 25 års erfaring i branchen. De er en af de virksomheder i landet, der har mest erfaring indenfor skibsinspektion, hvilket bekræftes af, at de har haft mere end 1150 dyk af forskellige typer. De har siden 1994 været fast servicepartner.

Forskellige dykkeropgaver

I virksomheden varetager de en lang række forskellige dykkeropgaver. Ønsker du rensning af rentvandstanke og vandtårne, har Seatek en yderst dedikeret trailer til denne opgave. Ved denne type opgave er det vigtigt, at alt udstyr er desinficeret, og de sørger for at sikre, at forureningen reduceres mindst muligt under arbejdsprocessen. Denne form for opgave omfatter, at de rengør og inspicerer og fører kontrol med tankens overordnede stand. Det vil sige, at de tjekker rørtilslutninger, revner og sprækker samt udluftninger. Som et led i opgaven udarbejder de en udførlig tilstandsrapport, hvor de dokumenterer med blandt andet video og billeder. Derudover kan de tilbyde dig, at du får en grundig rens af skrog, søkasser og propeller. De kan udføre denne rens og polering så effektivt og grundigt, at du vil mærke en betydelig brændstofbesparelse, hvilket i høj grad kan gavne dig. Dette arbejde bliver naturligvis udført med det seneste nye udstyr på markedet, således at de sikrer dig den bedste kvalitet og høje standarder. Desuden kan de tilbyde dig bjærgning af mindre fartøjer og skibe. Arbejdet bliver udført ved sunkne fartøjer, som ligger nær kyst og havne. Seatek tilbyder flere opgaver, men ovenstående var blot eksempler på nogle af de opgaver, som virksomheden kan hjælpe dig med.

Besøg deres hjemmeside for mere information

Ønsker du at læse mere om virksomheden og hvilke typer arbejdsopgaver, de kan udføre, kan du med fordel besøge deres hjemmeside. Her har de lavet udførlige beskrivelser af, hvilke typer opgaver, de kan være behjælpelige med. Desuden har de vedhæftet både videoer og billeder af deres arbejdsopgaver, så du kan få et indblik i, hvordan deres arbejdsproces ser ud. Desuden kan du finde deres kontaktoplysninger på hjemmesiden, hvis du skulle have interesse i at få foretaget dykkerservice. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen