En uge i Pavillonen: Mere end bare et spillested med en bred vifte af aktiviteter og velgørenhedskoncerter

dato

Selv om mange nok tænker på os som et spillested, hvilket vi jo også er, så rummer vores hus så utrolig mange andre aktiviteter, og det fortjener også en plads. Her får I et lille indblik i hvad der sker i Pavillonen i løbet af en helt tilfældig uge i April
Mandag: Undervisning. Møde. Foredrag for135 personer. Malerværksted. Yoga. Sprogundervisning, musikundervisning + 10 andre aktiviteter.

Tirsdag: Undervisning. Undervisning. Generalforsamling. Foredrag. Kulturskolen billedkunst og dans. Badminton, Indoor cycling Grenaa Firmaidræt. Musikundervisning + 10 andre aktiviteter.

Onsdag: Bridge. Håndarbejde på tværs. Banko, Onsdagsmalerne. Engelsk undervisning. Billedkunst studiegruppe + 10 andre aktiviteter.

Torsdag: AI foredrag. koncert GOSS. Badminton. Bevægelse på stol + 10 andre aktiviteter.

Fredag: Fællesskabs arrangement 100 personer om formiddagen og Luftens Helte koncert i en næste fyldt sal om aftenen.

Lørdag: Konfirmation om eftermiddagen og Koncert med 2 Jyder og Touch of Shadows velgørenhedskoncert til fordel for Kræftens Bekæmpelse i en fyldt sal.

Søndag: Velgørenhedskoncert med Stoffers orkester til fordel for Børne Lungefonden.

Vi er beriget med utrolig mange dejlige brugere af vores hus og til vores kulturarrangementer er der ofte fulde huse, tak for det Sidste men ikke mindst en stor tak til Pavillonens personale og frivillige som løber rigtig stærkt og gør det hele muligt.

Støt lokalt og giv FORENINGEN KULTURHUSET PAVILLONENs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om FORENINGEN KULTURHUSET PAVILLONEN på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/608308001301581/posts/949072570558454
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.