Dennis udlever sin store drengedrøm som selvstændig: “Mit gode humør vinder manges tillid“

Dennis Jeppesen har siden 4. klasse drømt om at være selvstændig. I dag er han glad for sin tilværelse som selvstædig i enkeltmandsvirksomhed DJ Vask og Polering (Foto: Privat)
Profilbillede

Den unge iværksætter Dennis Jeppesen startede sin egen virksomhed, DJ Vask og Polering, i 2022, og er i dag blot 23 år. Hans drøm om at have sit eget firma begyndte allerede i fjerde klasse, og i dag er det en realitet.

Det hele startede allerede i 4. klasse for Dennis, inspireret af en ven, hvis far var selvstændig og imponerede ham meget. 

“Jeg ville være selvstændig fordi jeg havde en ven, hvis far var selvstændig. Jeg synes, at han var mega sej og jeg ville være ligesom ham,” fortæller Dennis.

I løbet af sine skoleår drømte Dennis om forskellige erhverv, herunder mekaniker, cykelmekaniker og tømrer. Efter han blev færdig med skolen og begyndte at tænke på at starte sin egen virksomhed, indså han, at han ikke havde uddannelse inden for nogen af disse områder.

Desuden krævede det kapital at starte sin egen virksomhed, så han begyndte at arbejde på en fabrik for at spare op. Efter nogle år som fabriksarbejder, gik Dennis stadig med tanken om at blive selvstændig, og det kunne én af hans kollegaer godt fornemme.

Greb chancen trods frygt for konkurs
Kollegaen på fabrikken opdagede Dennis' energi og handlekraft og foreslog, at han skulle blive selvstændig. Kollegaen tilbød endda at sælge sit vinduespudserudstyr og kunder til Dennis, hvilket ville lette opstarten. Dennis bekymrede sig dog om fiasko og konkurs, men efter nogle måneder besluttede han at gribe chancen.

“Jeg går i noget tid og tænker over det, og bliver ramt lidt af tanken "Hvad hvis det går galt, at jeg ikke kan finde ud af at bygge videre på det og jeg går konkurs osv." Tre måneder senere henvender jeg mig hos ham, og siger at jeg godt vil købe, da jeg jo stadig havde min faste indtægt på fabrikken.”

Med sin faste indkomst fra fabrikken og hjælp fra kollegaen købte Dennis udstyret og etablerede sin virksomhed, oprindeligt kaldet DJ Multiservice. Han overvejede at tilbyde vinduespudsning og havearbejde, men ændrede senere planen og fokuserede på vinduespudsning, bilvask og bådpolering.

Indhent tilbud fra DJ Vask og Polering her

Derfor valgte han at omdøbe virksomhedens navn, for at det passede bedre på ydelserne, der blev tilbudt.

“Jeg omdøber så mit firmanavn til DJ Polering, for jeg ville egentlig godt have det skulle være vinduespudsning, bil-og bådvask og polering. Jeg beslutter mig så for at ændre firmanavn igen, da jeg ikke syntes DJ Polering havde så meget med vinduespudsning og bilvask at gøre.”

“Så jeg ændrede det til DJ Vask og Polering med vinduespudsning som hovederhverv, og det synes jeg passer perfekt.”

Kan sagtens matche andre i en ung alder
Efter at have omdøbt virksomheden til DJ Vask og Polering med vinduespudsning som hovedaktivitet, tilbyder Dennis nu sine tjenester til både private og erhvervskunder.

Han fokuserer på konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og gode resultater inden for vinduespudsning, bilvask, bådpolering og tagrenderensning. Selvom Dennis kun er 23 år og ikke har årtiers erfaring, bestræber han sig på at matche andre på både pris og kvalitet.

“Da jeg er kun er 23 kan jeg desværre ikke sige, at jeg har 20 eller 30 års erfaring inden for mine fag. Til gengæld kan jeg følge med på pris og kvalitet.”

Med sit positive humør og professionelle tilgang forsøger han altid at sikre, at hans kunder føler sig trygge og tilfredse med både ham som person og resultatet af hans arbejde.

“Min service og mit gode humør vinder manges tillid, og det vægter jeg meget højt; at man som kunde føler sig tryg ved min service, og mig som menneske.”

Siden starten af DJ Vask og Polering har Dennis kunne investere i en ny bil, forbedret sit vinduespudserudstyr og foretaget mindre opgraderinger af sit udstyr.

Indtil videre er han stadig den eneste ansatte i sin enkeltmandsvirksomhed, der drives af hans dedikation og passion for at levere enestående service.

Du finder meget mere om DJ Vask og Polering på deres hjemmeside og Facebookside, hvor man kan følge med i de forskellige jobs han udfører til dagligt.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: DJ Vask og Polering