Bliv klogere på uddannelsesvalg og Nobelprismodtager August Krogh på Grenaa Bibliotek

dato

Grenaa Bibliotek byder på to spændende arrangementer i september. Den 23. september kan du få vejledning om uddannelsesvalg med Studievalg Danmark, og den 24. september kan du deltage i en gratis forelæsning om Nobelprismodtager August Krogh.

Få vejledning om uddannelsesvalg

Er du i tvivl om valg af uddannelse eller nysgerrig på at vide mere? Studievalg Danmark tilbyder individuel og afklarende vejledning, der kan hjælpe dig med at træffe et reflekteret valg af uddannelse. Vejledningen omfatter alt fra tvivl og usikkerhed til konkrete spørgsmål om optagelse, supplering af fag og adgangskrav.

Studievalg Danmark vejleder på Grenaa Bibliotek en gang om måneden. For at booke en vejledningssamtale kan du besøge Studievalg Danmarks hjemmeside. Vejledningen er gratis og uafhængig.

Hyldest til August Krogh

Dagen efter, den 24. september, kan du deltage i en gratis forelæsning om Nobelprismodtageren August Krogh, som blev født i Grenaa for 150 år siden. Krogh er en af Danmarks mest anerkendte videnskabsmænd og modtog Nobelprisen i fysiologi/medicin i 1920. Han lagde også grundstenen til Novo Nordisk ved at starte fremstillingen af insulin i Danmark.

Forelæsningen holdes af professor Tobias Wang fra Aarhus Universitet og er en del af Norddjurs' hyldest til August Krogh, som inkluderer oplæg, udstillinger, audio walk og meget mere. For mere information om programmet kan du besøge Norddjurs Kommunes hjemmeside. Bemærk, at det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Praktisk information

Vejledning om uddannelsesvalg:
Dato: Mandag den 23. september 2024
Tid: Kl. 15:00
Sted: Grenaa Bibliotek, N P Josiassens Vej 17, 8500 Grenaa
Arrangør: Studievalg Danmark

Forelæsning om August Krogh:
Dato: Tirsdag den 24. september 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Grenaa Bibliotek, N P Josiassens Vej 17, 8500 Grenaa
Arrangør: Norddjurs Biblioteker, Norddjurs Folkeuniversitet, Museum Østjylland og Norddjurs Kommune
Entré: Gratis billetter (kræver tilmelding)

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut