62-årig mand fra Grenaa anholdt efter gentagne udeblivelser fra fogedretten: Anklaget for vold og fornærmelig tale mod politiet

Profilbillede
dato

Søndag formiddag besøgte en patrulje fra Østjyllands Politi en 62-årig mand i Grenaa, da han gentagne gange havde undladt at møde op i fogedretten, trods gentagne indkaldelser over en længere periode.

Da patruljen ankom til stedet omkring kl. 11.30, forsøgte den 62-årige mand at blokere for betjentene og lukke døren for dem, da de forsøgte at trænge ind på hans adresse.

Manden skubbede og rev i en af betjentene og forsøgte at hindre politiets arbejde, da det var tydeligt, at han ikke ønskede at følge med politiet til fogedretten.

Den 62-årige blev derfor anholdt med nødvendig magt, hvorefter han udtrykte sig uhøfligt over for betjentene. Han blev i sidste ende anklaget for vold og fornærmelig tale mod politiet samt for at hindre politiets arbejde, før han blev kørt til stationen for senere at blive fremstillet i fogedretten i løbet af mandagen.

Husk, at det er din pligt at møde op i fogedretten, hvis du bliver indkaldt. På den måde undgår du også et uventet besøg fra os, hvis du har andre mere interessante planer for dagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport