Spritbilist forsøgte at flygte fra politiet

Profilbillede

En 24-årig mandlig bilist forsøgte natten til fredag kl. 02.32 at løbe fra politiet, da han angiveligt ikke kunne overskue konsekvenserne af at blive taget for at køre bil i spirituspåvirket tilstand.

Den 24-årige mand blev forinden forsøgt bragt til standsning af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Ringvejen i Grenaa, hvor han blev observeret til både at køre over for rødt og køre i modsatte vognbane.

Først efter ca. 100 meter standsede manden, og da han efterfølgende pustede i et alkometer, blev promillen målt til at være et stykke over den tilladte grænse. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og bedt om at lægge sine hænder frem, så han kunne ilægges håndjern og blive visiteret.

Kort efter at have placeret sine hænder på politibilen valgte den 24-årige dog at forsøge at tage flugten, da han satte i løb og krydsede Ringvejen til fods. Han nåede dog kun nogle få hundrede meter, inden han blev indhentet af betjentene, anholdt og ilagt håndjern.

Foruden sigtelsen for spirituskørsel blev den 24-årige derfor også sigtet for at have forsøgt at flygte fra politiet.

**
 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi