Social- og sundhedsassistent til spændende dagvagt på Plejecenter i Grenaa

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Social- og sundhedsassistent søges til fast stilling som dagvagt på Plejecenter i Grenaa bymidte

Trives du med ansvar, udvikling og medindflydelse?
Har du lyst til et job med en spændende og udfordrende hverdag?
Har du lyst til at være med til at skabe et hyggeligt og kærligt sted for vores beboere?

Så er det måske lige dig, vi leder efter

Vi tror på, at alle mennesker er noget særligt. Derfor arbejder vi i Norddjurs aktivt med at støtte vores beboere i at skabe rammerne for det liv de ønsker. Med afsæt i deres livshistorie og drømme for fremtiden. Og ved at inddrage familie og netværk aktivt.

Det kræver dygtige og faguddannede medarbejdere. Medarbejdere som dig. Som har lyst til at være en del af en nysgerrig og udviklende kultur. Og som har lyst til at gøre en forskel for vores beboere. Med kyndige hænder og et varmt hjerte.

Om jobbet

Den ledige stilling er en fast stilling på 37 timer/uge med ansættelse fra den 1. august 2024 eller snarest muligt. På plejecenter Violskrænten og Grønnegården har vi fokus på udvikling af plejen ud fra en rehabiliterende tilgang med udgangspunkt i den enkelte beboers ønsker og behov. Du bliver tilknyttet en bo-enhed i et af de 3 HUSE, og sammen med de tværfaglige kolleger er den primære opgave at varetage helhedsplejen til plejecenterets beboere og skabe et godt hverdagsliv i samarbejde med beboerne. Som social – og sundhedsassistent vil din specifikke opgave blive at varetage plejen til de mest komplekse borgere i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i HUSET svarende til 3 bo-enheder. 

Vi samarbejder med Lægefællesskabet, som kommer fast på plejecenteret 2 gange om ugen. Din opgave vil her bestå i at følge op på besøget i samarbejde med dagvagterne og Plejecenterets centersygeplejersker. Lægefællesskabet underviser assistent- og sygeplejegruppen 2 gange om året.

Om dig

Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har erfaring med at arbejde med ældre beboere med nedsat funktion. Vi forestiller os, at du

  • er fagligt kompetent og motiveres af at have og tage ansvar
  • er engageret og kan bevare overblikket i en travl hverdag
  • kan arbejde tværfagligt med fokus på og udgangspunkt i beboernes behov
  • er positiv, stabil og tager ansvar for dine opgaver
  • kan arbejde selvstændigt og er motiveret for at videreudvikle egne og andres kompetencer
  • kan arbejde ud fra bl.a. kvalitetsstandarder, instrukser og procedure
Om os

Plejecenter Violskrænten og Grønnegården er et stort, moderne og veletableret plejecenter, hvor faglighed og kvalitet vægtes højt. Plejecenteret er fordelt på 2 adresser i Grenaa centrum og opdelt i 3 HUSE med i alt 126 plejeboliger. De 126 beboere er fordelt i 9 bo-enheder.

Vi er mere end en arbejdsplads. Hos os er der en særlig holdånd og du er ikke bare en funktion. Du betyder noget særligt. For dine kolleger og for beboerne. Du bliver mødt med et smil og et ”hej”. Og vi synes det er vigtigt med en arbejdsplads, hvor der er plads til sjov. Og til forskellighed.

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, hvor der er plads til kreativitet og gode ideer. Vi tager godt imod nye kolleger med en grundig introduktion og mulighed for mentorordning. Og er klar på at støtte op om din karriereudvikling.

Lyder det som noget for dig?

Selv om vi har gjort os umage med dette jobforslag, kan det være svært at beskrive vores sted med ord. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om stedet og stillingen.

Du kan kontakte os på hverdage mellem kl. 8 og 15:

  • afdelingsleder Mette Gert Nielsen på tlf. 23 42 53 41
  • afdelingsleder Helle Schmidt Kjeldgaard på tlf. 40 12 37 93 
  • afdelingsleder Sandie Skaaning på tlf. 40 13 25 29

Du kan ligeledes finde oplysninger på vores hjemmeside www.violskraenten.norddjurs.dk.

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2024 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 19. juni 2024 om formiddagen.

Vi glæder os til at møde dig.

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Violskrænten 13, 8500 Grenaa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055494

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet