Servicemedarbejder til Viden Djurs

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en servicemedarbejder med et stort servicegen, godt humør, en positiv livsindstilling og med lyst og evner til praktisk arbejde.

JOBBET

Som servicemedarbejder på Viden Djurs bliver du, sammen med dine kollegaer i Bygningsafdelingen, ansvarlig for alt forefaldende arbejde ude og inde samt for at holde arealer på skolernes udendørs områder. Du vil også komme til at arbejde med bl.a. sikkerhed og databaser med oprettelse af arbejdsplads brugsanvisninger og -instrukser. Din primære mødebase, vil som udgangspunkt være på VID Gymnasier på N.P. Josiassensvej i Grenaa, men arbejdsopgaverne vil være på alle vores adresser. Du vil få en inspirerende og travl hverdag med mange forskellige opgaver, som løses individuelt og i teamet. Som servicemedarbejder vil du være medvirkende til at skabe de bedste rammer for de afdelinger, der serviceres af Bygningsafdelingen.

VI FORVENTER, AT DU

  • Har en håndværksmæssigbaggrund eller uddannelse inden for området
  • har kørekort
  • kan anvende relevante it-systemer

VI TILBYDER EN ARBEJDSPLADS MED

gode kollegaer samt plads til og forventning om personligt initiativ.

START

Efter aftale – senest 1. marts 2024. Ansættelsen er på fuld tid og formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion og etnisk herkomst.

Ansøgning fremsendes senest den 18. december på mail til popp@videndjurs.dk mærket ”Servicemedarbejder.” Vi holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen og vilkår kan fås hos bygningsleder Per Popp Therkildsen på mobil 5117 3875.

 

Viden Djurs dækker over paraplyorganisationen for VID Gymnasier, VID Erhvervsuddannelser og VID detail, men også 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole og 10KCD er en del af Viden Djurs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Viden Djurs, N P Josiassens Vej, 8500 Grenaa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953199

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet