Carlsberg er kendt for mere end blot deres ølproduktion. Deres forskningslaboratorium har gennem årene bidraget til videnskaben med opdagelser som rendyrkning af gær og udvikling af pH-skalaen. I dette spændende foredrag kan du dykke ned i de videnskabelige aspekter af ølbrygning og høre om laboratoriets arbejde med nye gærtyper og bæredygtig forædling af byg og humle.
Banebrydende teknologi og klimatolerante fødevarerForedraget vil også give dig indsigt i den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer. Du vil høre om, hvordan 2 mio. år gammelt DNA fra Nordgrønland kan give os viden om fortidens planter og deres tilpasning til klimaændringer.
Smag på videnskabenUndervejs i foredraget får du serveret smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som vil blive gennemgået af Carlsberg Laboratoriums leder, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund. Det er en unik mulighed for at opleve, hvordan videnskaben bag ingredienserne påvirker smagen.
Praktisk information
Dato: Tirsdag den 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Kino Grenaa, Østergade 7, 8500 Grenaa
Entré: 30 kr
Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her