Nyt fra Grenaa i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Grenaa er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for narkokørsel – havde salgsposer med stoffer i bilen

En 28-årig mand endte med flere sigtelser, da han torsdag kl. 18.10 blev standset i sin bil af en patrulje på Grenåvej i Risskov. 

Da den 28-årige virkede påvirket af stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, og betjentene visiterede ham og ransagede hans bil. 

I bilen fandt patruljen en mindre mængde kokain, som den 28-årige blev sigtet for at være i besiddelse af. Kokainen var dog ikke det eneste stof, der var i bilen. Der lå også en del salgsposer med hash og skunk i bilen, og derudover lå der også nogle tusinde kroner i kontanter. 

Det resulterede i en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og både narko og penge blev beslaglagt. 

**

 

Cykeltyv standset af patrulje

En opmærksom borger kontaktede torsdag kl. 18.54 politiet, da han så en mand stå og bryde en lås op på en cykel, der holdt på Værkmestergade i Aarhus C. 

Det lykkedes manden at få låsen op med en skruetrækker, og han kørte bagefter derfra på den stjålne cykel. Takket været borgerens gode signalement og forklaring, fik en patrulje dog kort efter fat i den 39-årige gerningsmand. 

Han cyklede rundt på Spanien, og da han blev standset af patruljen, erkendte han med det samme, at han havde stjålet cyklen. 

Den 39-årige blev derfor sigtet for tyveri. 

** 

 

Ung mand sigtet for narkokørsel uden førerret

En patrulje fra Lokalpolitiet i Aarhus Vest kørte torsdag kl. 19.26 på Karen Blixens Boulevard i Brabrand forbi en bil med to unge mænd, og da føreren af bilen hurtigt forsøgte at dække ansigtet, da han så politiet, besluttede patruljen at vende rundt og standse køretøjet. 

Den unge mand, der kørte bilen, holdt kort efter ind til siden, og betjentene kunne se, hvordan han skyndte sig at bytte plads med passageren, der overtog pladsen bag rattet. Den hoppede patruljen dog ikke på. 

Det viste sig, at den unge mand, der havde ført bilen, kun var 17 år, og at han ikke har noget kørekort, og da betjentene kom hen til bilen, skyndte han sig at smide en joint fra sig. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre uden førerret og for besiddelse af euforiserende stoffer, og da patruljen mistænkte, at han var påvirket af stoffer, blev han også sigtet for narkokørsel. 

Den 19-årige mand, der også befandt sig i bilen, blev sigtet for have en mindre mængde hash på sig.

Under anholdelsen var den 17-årige voldsom og råbte flere ukvemsord, hvilket kostede en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden. Samme sigtelse fik han lidt senere, da betjentene havde ham med på Aarhus Universitetshospital, hvor han skulle have foretaget en blodprøve, der skal vise, om han havde stoffer i blodet under kørslen. 

Lige uden for hospitalet råbte den 17-årige flere upassende gloser efter patruljen, der altså kvitterede med endnu en sigtelse. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 06.19 skete der et færdselsuheld på Randersvej ved Hadsten. En 24-årig mandlig lastbilchauffør kom for langt ud i siden af vejen, hvor hjulene fik fat i den bløde rabat, og han mistede kontrollen over lastbilen, der endte med at vælte om på siden. Chaufføren kom umiddelbart ikke noget til. Der gik nogle timer, inden lastbilen kunne rejses, og vejen var derfor helt eller delvist spærret imens. 

Torsdag kl. 08.55 skete der et færdselsuheld i krydset Finderrupvej/Silkeborgvej i Aarhus C. En 50-årig mandlig bilist og en 28-årig mandlig bilist ramte ind i hinanden. Ingen af dem kom umiddelbart alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt otte indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Spangsvej i Risskov begået torsdag d. 6/7 mellem kl. 00.15 og kl. 07.30
På Tuestensvej i Tilst begået mellem onsdag d. 5/7 kl. 19.00 og torsdag d. 6/7 kl. 08.30
På Sct. Peders Gade i Randers C begået torsdag d. 6/7 kl. 12.29
På Smedelinien i Tjærby begået torsdag d. 6/7 mellem kl. 10.15 og kl. 18.15
På Tingvej i Hasle begået torsdag d. 6/7 mellem kl. 06.30 og kl. 18.00
På Lillegade i Grenaa begået torsdag d. 6/7 mellem kl. 18.15 og kl. 20.08
På Carsten Hauchs Vej i Aarhus C begået fredag d. 7/7 kl. 01.15
På Rungstedvej i Aarhus C begået fredag d. 7/7 mellem kl. 00.30 og kl. 01.13
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi