Nyt fra Grenaa i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Grenaa er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag.

 

***

Bridgeveninden var i god behold

Tirsdag kl. 1826 blev vagtcentralen kontaktet af en kvinde, som var meget bekymret for sin bridgeveninde, som de ikke kunne få kontakt til. Hun var ikke mødt op som normalt til Bridge og de kunne ikke få fat i hende på telefonen, hvilket var meget unormalt.

Vagtcentralen satte i værk med først at undersøge om bridgeveninden var indlagt et sted i sygehusvæsenet og derefter sendte de en patrulje til bopælen.

I første omgang traf patruljen ikke nogen på bopælen og der blev bestilt en låsesmed til stedet. Kort efter meldte patruljen dog retur, at bridgeveninden havde åbnet døren og var i god behold.
Om hun nåede med til bridge melder døgnrapporten ikke noget om.

 

***

Røg en joint på rattet

Onsdag kl. 0210 lagde en patrulje mærke til en bil, som holdt parkeret på Virupvej 80 i Hjortshøj. Inden i bilen, kunne de se, at der sad en mand på førersædet og røg.

De rettede derfor henvendelse til manden tidspunktet taget i betragtning. Det viste sig at være en joint i mandens hånd, hvorfor patruljen sigtede manden for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og de ransagde herefter mandens bil, samt visiterede manden. Dette førte til et fund af yderligere nogle få gram g hash, hvilket manden også blev sigtet for.

Manden fik ikke lov til at køre fra stedet, men måtte gå i stedet, da han jo så også ville blive sigtet for dette.

 

***

Færdsel


Tirsdag kl. 16.22 blev en 19-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Tranekærvej i Risskov.

Onsdag kl. 00.18 blev en 23-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Jernaldervej i Aarhus V.

Onsdag kl. 03.25 blev en 28-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Hinnerup.

***

Der er i det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.


På Lergravvænget i Trige begået mellem onsdag d. 01.03.23 kl. 10.00 til tirsdag d. 21.03.23 kl. 14.30

På Snogebæksvej i Aarhus V begået mellem onsdag d. 01.03.23 kl. 00.00 til tirsdag d. 21.03.23 kl. 18.00.

På Vestre Skovvej i Grenaa begået tirsdag d. 21.03.23 mellem kl. 08.00 og kl. 16.15.

På Enemærket i Risskov begået tirsdag d. 21.03.23 mellem 09.20 og kl. 12.50.

På Fornæsvej i Risskov begået tirsdag d. 21.03.23 mellem kl. 10.40 og kl. 13.45
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi