BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig vi søger!
Vores grundprincip er, al mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på minimering af madspild.
Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 4 servicemindede og kreative kollegaer. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Derudover er der 3 kollegaer som varetager rengøringsopgaver på sitet. Kantinen ved Terma Grenaa bespiser dagligt ca. 280 medarbejdere til frokost og ca. 70 til morgenmad, derudover har vi mødeforplejning til gæster.
Kantinen er bronzemærket i økologi, og vi laver næsten alt fra bunden lige fra brød til dressinger, saucer og hvor det ellers giver mening.
Vi har ca. 1 restaurant dag pr. mdr. hvor vi kreere en 3 retters menu til gæsterne.
Alle kolde og varme retter bliver portioneret så alle gæster får den samme gode oplevelse.
Derudover laver vi ”treats” og små happenings som f.eks. torve/markedsdage.
Vi er et team der har et godt sammenhold, og vi ved at i fællesskab kan vi nå langt.
Vi sætter trivsel i køkkenet og blandt kollegaerne højt.
Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet, udvikling og høje faglige ambitioner og stadig gerne vil have masser tid til familien så er dette det rette job for dig.
Arbejdstiderne vil være fra 06.00 – 13.54 alle hverdage.
Du brænder for både mad og service
Du er nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!
Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør
Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift.
Dine primære opgaver bliver:
- Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning.
- Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance
- Menuplanlægning og varedisponering
- Varemodtagelse, opvask og rengøring
- Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol
- Servicering af vores kunder
- God ordenssans
- Godt kendskab til It
Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Gerne erfaring fra tidligere stilling. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til gæster dagligt. Vil være med til at gøre det til en oplevelse at komme i kantinen, hvor vi f.eks. laver forskellige temaer.
Du skal brænde for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt.
Du kan genkende dig selv i vores værdier:
- Ærlighed, åbenhed og respekt
- Passion for kvalitet
- Succes ved Teamwork
- Ansvar
- ”Vi kan” attitude
Vi tilbyder
En barselsvikarstilling med gode kollegaer (evt. med mulighed for fastansættelse på sigt), et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.
Stillingen er på 37 timer pr. uge.
Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale.
Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende og ansættelse vil ske når rette kandidat er fundet.
Din ansøgning
Du søger jobbet ved at klikke på ”Søg stillingen” i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.
Følg os på facebook og Instagram ved at søge på @foodandco.dk
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Teamleder Philip Gleesborg på Tlf. +45 5361 4260
Adresse: Kantinen ved Terma Grenaa, Fabrikvej 1, 8500 Grenaa
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Norddjurs Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 18-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032304