Industritekniker med lederpotentiale

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For virksomhed på Djursland søger HR-Industries en industritekniker med lederpotentiale.

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed i vækst? – så er her jobbet for dig...

Denne ordreproducerende maskinfabrik tilbyder totalløsninger med speciale i spåntagende bearbejdning. De benytter avancerede, automatiserede CNC-maskiner betjent af dygtige medarbejdere. Deres evne til at tilpasse sig kundens behov demonstreres gennem en fleksibel tilgang, hvilket gør dem i stand til at producere alt fra enkeltstykproduktion til mellemstor serieproduktion, inklusive prototyper i tæt samarbejde med kunder.

Vi forestiller os, at du er uddannet industritekniker, maskinarbejder eller lignende og har relevant produktions- og bearbejdningserfaring til denne stilling.

I denne stilling kommer du til at arbejde bredt. Blandt dine vigtige arbejdsopgaver og ansvarsområder er;

  • Daglig drift af maskinpark sammen med det øvrige team
  • Med til at overholde produktionsplaner og ressourcestyring
  • Daglig sparring med ledelse og support af maskinoperatører
  • Ad-hoc opgaver m.m.

Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende og udfordrende arbejdsopgaver, med bearbejdning lige fra enkelt stk. produktion til mellemstor serieproduktion. Du kommer til at rotere mellem forskellige maskiner som arbejdsopgaverne passer.

Virksomheden tilbyder

  • En stilling som du kan vokse i
  • Et godt arbejdsklima
  • Udfordringer i hverdagen
  • Et arbejde med kompetente kollegaer i en dynamisk virksomhed
  • Gode arbejds- og ansættelsesforhold, resultat orienteret bonus kan evt. indgå i lønpakken

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Ansøgning: HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 60155.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald på 86423540.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Friis-Andersen, HR-konsulent hos HR-Industries hos HR-Industries på telefon 8642 3540, Mobil 40320657 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, info@hr-industries.dk hvis du har spørgsmål til denne stilling.

Om HR-Industries: HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har dyb indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien. Derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952604

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet