Drikkevandstekniker / VVS / SMED / ELEKTRIKER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vandcenter Djurs a.m.b.a. søger en ny tekniker ifm. udvidelse af medarbejderstaben af driftsteknikere. 


Vandcenter Djurs er inde i en udvikling vedrørende gennemførelse af en ny strategiplan, der skal ruste os til kommende krav og behov. Derudover har vi gennem fusioner, fået et større ledningsnet som kræver vedligeholdelse. I denne forbindelse søger Vandcenter Djurs a.m.b.a. en ny tekniker til den daglige drift med tiltrædelse hurtigst muligt.


Din baggrund for stillingen kan være erfaring fra Vvs-branchen, smed eller elektriker.


Stillingen er meget alsidig og omfatter arbejde på projekter, akutte opgaver ved ledningsbrud samt opgaver på værkstedet. Hvis du har en elektriker baggrund kan det også omfatte deltagelse i driften af SRO-anlæg samt IT. Det vil være en fordel med stort kørekort men ikke et krav, da dette efterfølgende tilbydes af Vandcenter Djurs. I stillingen vil du indgå i det øvrige team, som står for renoveringer og nye anlæg af vandledninger i by og landzone.


Teamet består i dag af 5 teknikkere, som du vil indgå i tæt samarbejde med. Det betyder meget for virksomheden, at alle er en del af teamet med tæt kollegaskab og sammenhold.


I jobbet indgår der også en vagtordning.


I forbindelse med ansættelsen, vil der blive udarbejdet en plan for et træningsforløb, som også indeholder flere obligatoriske kurser, som er relevante for opfyldelse af stillingen.


Vandcenter Djurs har en vision om løbende at følge den teknologiske udvikling og søger derfor gennem samarbejde med vores leverandører at vælge de bedste løsninger. I tillæg til dette er der altid plads til gode ideer fra vores medarbejdere.


Jobbet er forbundet med frihed under ansvar. Det forventes, at du er udadvendt, har et generelt godt humør og er en god kollega. Det forventes ydermere, at du er god til at kommunikere med vores forbrugere som samtidig er vores andelshavere.


Vi er en mindre virksomhed bestående af 9 medarbejdere i alt, som altid hjælper hinanden. Vi har et godt arbejdsmiljø med en god tone på arbejdspladsen og med respekt for hinanden. Desuden har vi en personaleforening, som arrangerer flere årlige 
events. Der er personalegoder som frugtordning og kaffe/the. 


Lønnen er fastsat i henhold til gældende overenskomst og lokal aftale.


Hvis du ser dig selv som personen med de rette kvalifikationer som vi står og mangler, så hører vi meget gerne fra dig. For yderligere informationer om virksomheden kan henvises til hjemmesiden.


Spørgsmål til stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Henrik H. Jordalen på tlf. 87 58 21 55 eller teamleder Claus Møller Østergaard tlf. 23 33 16 10.


Send din ansøgning til ”HHJ@vandcenterdjurs.dk”


Seneste ansøgningsfrist er fastsat til d. 16. februar 2024.
Samtaler vil blive afholdt løbende.


Vandcenter Djurs a.m.b.a
Teknologivej 2 . 8500 Grenå

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vandcenter Djurs a.m.b.a., Teknologivej, 8500 Grenaa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5973846

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet