Bliv en del af vores team og gør en forskel for kriminalitetstruede og dømte børn og unge hos Afdeling Udsigten på Grenen-Dalstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Afdeling Udsigten er en ny etableret sikret afdeling på Grenen-Dalstrup, da vi udvider afdelingen med en ekstra ung, har vi fået mulighed for at opnormere og dermed ansætte flere pædagogiske medarbejdere. 

Er det vigtigt for dig, at du arbejder et sted, hvor du kan gøre en forskel? Og har du lyst til at udvikle dine faglige kompetencer i et job, der udfordrer dig hver dag? 

Vi har rammerne, fagligheden og kollegerne til at gøre det til et rigtig godt og meningsfuldt job for dig. 

Velkommen til Grenen-Dalstrup 
Grenen-Dalstrup er en del af Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) i Region Midt, og består aktuelt af tre sikrede afdelinger (Nord, Kronen og Udsigten) samt en særligt sikret afdeling (Syd), hvor der er plads og hjerterum til i alt 19 børn og unge i alderen 12-18 år. 

Grenen-Dalstrup modtager unge, der primært anbringes på grund af bl.a. sigtelser for kriminalitet, misbrug eller anden adfærd, der udgør en fare for den unge selv eller andre. Desuden modtager vi ofte unge, der er diagnosticeret med eller skal udredes for psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser, hvorfor der er et tæt samarbejde med DOKs interne psykologafdeling og en ekstern tilknyttet psykiater. 

Afdeling Udsigten åbnede i 2024, så det er vores nyeste afdeling i DOK, og som ansat vil du få mulighed for at præge etableringen af en ny afdeling. 

Vi tilbyder

 • et særdeles meningsfuldt arbejde med spændende faglige udfordringer
 • mulighed for relevant videreuddannelse og kompetenceudvikling 
 • engagerede kollegaer
 • en ambitiøs arbejdsplads, der vil fastholde og videreudvikle et godt behandlings- og arbejdsmiljø
 • et grundigt introprogram ved opstart
 • tid og plads til faglig fordybelse, refleksion og sparring
 • madordning som kan nydes med dine kolleger
 • et ambitiøst specialområde, der er udviklingsorienteret, og som ønsker at præge den nationale dagsorden for de sikrede institutioner i Danmark.

Opgaver, du som medarbejder skal lykkes med
Din nye arbejdsdag består af mange planlagte aktiviteter. Et gennemgående tema i vores arbejdsområde er uforudsigeligheden. Du kommer til at fungere som rollemodel for en række unge mennesker, som har meget forskellige forudsætninger – før og efter anbringelsen hos os.

Uanset om de unge har en dom eller er Kriminalitetstruede, i misbrug, selvskadende eller har psykiske problemstillinger, har de brug for omsorg, trygge rammer og en motiverende dagligdag.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 

 • sørge for, at de unge kommer til undervisning, i beskæftigelse samt deltagelse i fritids- og idrætsaktiviteter – og ofte deltager du selv i aktiviteterne
 • samtaler med de unge, f.eks. ift. vredeshåndtering, misbrugsbehandling eller relationelle samtaler
 • ledsage de unge på udgange
 • bidrage med faglige observationer ifm. psykologiske udredninger og medicinering i samarbejde med bl.a. psykologer og psykiatere 
 • at kende og mestre Lov Om Voksenansvar for anbragte børn og unge
 • udføre administrative opgaver, f.eks. dokumentation

Dine kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en medarbejder, som har en relevant faglig baggrund og har erfaring i arbejdet med børn og unge. Som person er du nærværende i mødet med de unge, ligesom du er god til at sætte grænser på en måde, der udstråler modenhed, ro og overskud. Du er samtidig både resilient og rummelig, da arbejdet kan stille høje følelsesmæssige krav.

Vi ser gerne, at du er uddannet pædagog – men vi hører også gerne fra dig, hvis du har en baggrund som SOSU-assistent, terapeut, pædagogisk assistent, socialrådgiver eller lignende pædagogisk arbejde. Vi ser gerne, at du på sigt har lyst til at uddanne dig til pædagog, hvis du ikke allerede er det.

Dine kompetencer:

 • du kan påtage dig rollen som omsorgsfuld voksen og er rollemodel over for de unge
 • du arbejder selvstændigt, grundigt og tager ansvar
 • du er tydelig og nærværende i mødet med de unge
 • du har gode samarbejdsevner og 
 •  kan indgå i et fast team 
 • du kan bevare overblikket i pressede situationer
 • du kan formulere dig skriftligt, og har gerne erfaring med Sensum Bosted-systemet samt har kendskab til IT på brugerniveau
 • du kan planlægge, gennemføre, evaluere og videreudvikle pædagogiske aktiviteter og indsatser
 • du har indsigt i eget og andre menneskers sind og har eget og andres trivsel på sinde
 • du har eller ønsker at få teoretiske og praktiske kompetencer, der er forankret i kognitiv adfærdsterapi (kognitiv miljøterapi) eller i andre relevante metoder
 • du er metodeloyal, etisk bevidst og kan give og modtage konstruktiv feedback

Om DOK

Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af det specialiserede socialområde i Region Midtjylland med den fælles vision at understøtte borgerne i at udleve ønsker, håb og drømme. DOK består af behandlingsinstitutionerne: Grenen-Glesborg, Grenen-Dalstrup, Koglen og MultifunC. 

I specialområdet DOK er kerneopgaven at levere ydelser på et højt specialiseret niveau til nogle af de allermest udsatte børn og unge i Danmark. Der er i specialområdet både delvis lukkede, sikrede og særligt sikrede pladser – fordelt på 11 afdelinger, der medvirker til at skabe sammenhængende forløb for de unge, og dermed understøtte en positiv personlig og social udvikling. Behandlingen bygger på en solid viden om, at motivation og læring opnås via aktiviteter med ansvarlige og tydelige voksne, der kan og vil de unge.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og i henhold til gældende overenskomst på området. Stillingerne er som udgangspunkt fuldtid. 
Du skal være indforstået med at døgn – og weekendarbejde forekommer. 

Ansøgning og rekrutteringsproces 
Send os din ansøgning og fortæl, hvorfor du skal være vores kommende pædagogiske medarbejder på afd. Udsigten, Grenen-Dalstrup. 

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2024 eller efter nærmere aftale. I forbindelse med ansættelse indhentes børne- og straffeattest. 

For yderligere oplysninger kontakt: afdelingsleder Julie Laursen, tlf. 40 22 29 90 eller mail: Julie.laursen@social.rm.dk 

Ansøgningsfrist den 01. juli 2024
 

Læs mere om Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge på hjemmesiden: http://www.dok.rm.dk/
Du kan læse mere om socialområdet på hjemmesiden: social.rm.dk

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 
 

 

 

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Dalstrupvej, 30, 8500 Grenaa

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067555

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet