Anholdelse efter indbrud i sommerhusområde

Profilbillede
dato

Mandag morgen rykkede Østjyllands Politi ud til et sommerhusområde efter anmeldelse om mistænkelig aktivitet og et muligt indbrud.

Naboer havde tidligt om morgenen observeret en fremmed person i området, som de mistænkte for at have begået indbrud kort før kl. 08.14. Deres opmærksomhed førte politiet til Tyttebærvej ved Fuglsang Strand, hvor der blev konstateret et indbrud.

Naboerne bidrog yderligere med et signalement af et køretøj, som gerningsmanden angiveligt benyttede til at forlade åstedet. Dette signalement førte en anden patrulje fra Østjyllands Politi til købmanden i Trustrup, hvor det mistænkte køretøj blev fundet parkeret.

Ved køretøjet anholdt politiet en 21-årig mand, der blev sigtet for indbrud. I mandens bil fandt politiet diverse værdigenstande, herunder elektronik og værktøj, som menes at stamme fra indbrud. Disse genstande blev beslaglagt med henblik på at genudlevere dem til de rette ejere.

Efter anholdelsen blev den 21-årige taget med til stationen for nærmere afhøring. Trods de foreliggende beviser, nægter den unge mand sig skyldig i anklagerne om indbrudstyveri.

Kilde: Politiets Døgnrapport